Expositie in De Kreek

Fotoclub ’s-Gravenzande heeft momenteel een foto-expositie in Verpleeghuis de Kreek, Leeuweriklaan 34. De foto’s aan de wand bij de liften op de begane grond kunt u gaan bezichtigen tot en met 23 februari. Het is een gevarieerde serie, met o.a. natuur-, landschap-, straat- en portretfoto’s van diverse clubleden van de fotoclub.

Fotograaf van het jaar 2023

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Fotoclub ’s-Gravenzande was de bekendmaking van de fotograaf van het jaar 2023. In een onderlinge Foto van de maand-competitie is het fotowerk van Joke van Geest als beste beoordeeld. De foto’s van Joke zijn creatief en zij verrast ons vaak weer met haar werk. Voorzitter Marja ten Kate overhandigde de trofee tijdens deze gezellige bijeenkomst. Joke, van harte gefeliciteerd. Tweede in de competitie werd Rob van der Voort en derde Yvonne Koene.

Expositie in bibliotheek

Fotoclub ’s-Gravenzande heeft tot eind december een foto-expositie in de bibliotheek ’s-Gravenzande. De foto’s aan de achterwand kunt u gaan bezichtigen tijdens de openingstijden van de bibliotheek. Het is een gevarieerde serie, met o.a. natuur-, landschap-, straat- en portretfoto’s van diverse clubleden van de fotoclub.

Bent u geinteresseerd in fotografie en wilt u eens kijken wat de fotoclub voor activiteiten onderneemt, kom dan eens een aantal keer kijken tijdens een clubavond. Iedere week is een bepaald thema of onderwerp vastgesteld, waarin onderlinge bespreking van de eigen fotografische resultaten wordt gedaan. De fotoclub houdt haar clubavond elke donderdag vanaf 20.00 uur in de fotozaal van de bibliotheek, ingang Zandeveltweg.

Straatfotografie

Donderdag 20 april was Peter Willemse te gast bij ons op de club.
Hij gaf uitleg over Straatfotografie aan de hand van beelden van gerenommeerde fotografen van vroeger tot nu. Het was een inspirerende avond en dat was ook de bedoeling want nu moeten de leden zelf aan de slag! Dus… met camera de straat op!
Later in het seizoen worden deze resultaten dan weer besproken door Peter Willemse.
Foto: Joke van Geest

Fotograaf van het jaar 2022

Op het programma van Dia- en Fotoclub ’s-Gravenzande staat regelmatig een foto van de maand wedstrijd. Leden mogen dan hun afgedrukte foto meenemen die door de
overige leden van de club wordt beoordeeld. Aan het eind van het jaar wordt dan bekeken welke fotograaf de meeste punten heeft verzameld. In 2022 heeft onze secretaris Thea Keijzer de hoogste score behaald. Uit handen van voorzitter Marja ten Kate kreeg zij de troffee uitgereikt tijdens de gezellige nieuwjaarsbijeenkomst. Thea, van harte gefeliciteerd.

Expositie fotoclub DFG

De leden van Dia- en Fotoclub ’s-Gravenzande nodigen u van harte uit voor haar foto-expositie die tot zaterdag 29 oktober wordt gehouden in de bibliotheek te ’s-Gravenzande.
DFG is een vereniging van enthousiaste amateurfotografen die wekelijks, tijdens de clubavonden, elkaars fotowerk bekijken en bespreken. Hierbij wordt een gevarieerd jaarprogramma gevolgd waarin de fotograaf uitgedaagd wordt zijn/haar creativiteit te tonen
en vaardigheden te vergroten. Dit ziet u terug in de tentoongestelde werken.
De clubavonden vinden elke donderdagavond plaats in de ruimte van de bibliotheek.
Lijkt het u leuk eens een avond bij te wonen? Dat kan door het sturen van een e-mail naar de secretaris van DFG: secretaris@fotoclubdfg.nl
Hartelijk dank aan de samenstellers van deze expositie.