Categoriearchief: Geen categorie

Uitslag Bondsfotowedstrijd 2020

Dit jaar eindigden we als 23e bij de landelijke bondsfotowedstrijd. Een mooie vooruitgang
t.o.v vorig jaar.

Ineke Nientied, 23 punten
Gaston Corbeau, 18 punten
André Hartensveld, 24 punten
Rob van der Voort, 20 punten
Johan Rimmelzwaan, 23 punten
Tineke Moor, 20 punten
Daan Overkleeft, 22 punten
Gert van Santen, 20 punten
Paul van Gaalen, 20 punten
Ruud Mulder, 19 punten.

Met veel dank..

De afgelopen jaren was Frans Hofstede onze penningmeester. Hij heeft zijn werk heel goed gedaan en we bedanken hem heel hartelijk.
Piet heeft heel veel jaren gezorgd voor onze bar. Hij verzorgde de voorraad en de
administratie van de opbrengst. We danken Piet heel hartelijk voor al het werk wat
hij in zoveel jaar voor DFG heeft gedaan.

Fotoclub ‘s-Gravenzande (DFG) winnaar Westland cup

Paul van Gaalen is met zijn foto ‘Oefening’ winnaar geworden van de Westland cup 2019, een onderlinge fotowedstrijd tussen de drie Westlandse fotoclubs.
Rob te Mebel van Fotoclub Maasland werd tweede met zijn foto ‘Stilleven’. Ben van Elswijk van de Naaldwijkse fotocub WAFV is met zijn foto ‘Notenkraker’ derde geworden.
De winnende foto is een samengestelde foto gemaakt in museum Voorlinden. Paul vindt het een uitdaging om zijn foto’s zo te bewerken totdat er een boeiend beeld ontstaat. Ook op deze foto zijn verschillende fotobewerkingen toegepast.

De prijsuitreiking vond dit keer plaats bij Fotoclub Maasland. Helaas kon Paul daarbij niet aanwezig zijn en heeft voorzitter Pieter van der Harst de beker uitgereikt op de wekelijkse clubavond van de fotoclub.

Op de foto voorzitter Pieter van der Harst en Paul van Gaalen (rechts)

..

Maak met je smartphone een mooie foto van of over het Westland. Misschien wordt jij dan wel de winnaar en ontvang je een waardebon van € 100,-  en een uitnodiging voor deelname aan een workshop/lezing over fotograferen met je mobiel!

* Deelnamevoorwaarden:

* iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen, behalve professionele fotografen en leden van DFG * maximaal 2 foto’s in Jpeg formaat * mail je foto’s via we-transfer naar ypkoene@kpnmail.nl  onder vermelding van  “Westland 2019” * uiterste inzend datum 1 augustus 2019 * een jury zal de inzendingen beoordelen en 10 foto’s selecteren * tijdens ons jubileum-event op 12 oktober a.s. zal de winnaar bekend worden gemaakt * tevens zullen alle genomineerden worden uitgenodigd voor een lezing/workshop over fotograferen met de smartphone * de inzender van de winnende foto ontvangt een waardebon van 100 euro * DFG en Kom in de Kas mogen de foto’s gebruiken in het kader van deze wedstrijd met naamsvermelding * inzender geeft aan de maker te zijn van de foto * DFG behoudt zich het recht voor foto’s uit te sluiten van deelname wegens bezwaarlijke of ongepaste inhoud * inzender dient rekening te houden met het privacy regelement conform de AVG * derden hebben niet het recht foto’s te verhandelen  en/of voor financiële doeleinden te gebruiken * DFG aanvaardt op geen enkele wijze enige aansprakelijkheid voor het wederrechtelijk insturen van foto’s waarop auteursrecht van derden rust * discussie over de uitslag is niet mogelijk.