Alle berichten van Ineke Nientied

Uitslag Bondsfotowedstrijd 2020

Dit jaar eindigden we als 23e bij de landelijke bondsfotowedstrijd. Een mooie vooruitgang
t.o.v vorig jaar.

Ineke Nientied, 23 punten
Gaston Corbeau, 18 punten
André Hartensveld, 24 punten
Rob van der Voort, 20 punten
Johan Rimmelzwaan, 23 punten
Tineke Moor, 20 punten
Daan Overkleeft, 22 punten
Gert van Santen, 20 punten
Paul van Gaalen, 20 punten
Ruud Mulder, 19 punten.

Met veel dank..

De afgelopen jaren was Frans Hofstede onze penningmeester. Hij heeft zijn werk heel goed gedaan en we bedanken hem heel hartelijk.
Piet heeft heel veel jaren gezorgd voor onze bar. Hij verzorgde de voorraad en de
administratie van de opbrengst. We danken Piet heel hartelijk voor al het werk wat
hij in zoveel jaar voor DFG heeft gedaan.

Clubfotograaf van het jaar 2019

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Dia- en Fotoclub ’s-Gravenzande was de bekendmaking van de fotograaf van het jaar 2019. In een onderlinge Foto van de maand-competitie is het werk van Paul van Gaalen als beste beoordeeld. Het werkt van Paul is creatief en hij verrast ons iedere keer weer met zijn werk. Nadat hij ook de Westland Cup 2019 won, werd hij ook winnaar van de club voor 2019, een mooie prestatie. Tweede in de competitie werd Johan Rimmelzwaan en derde Gaston Corbeau.

Fotoclub ‘s-Gravenzande (DFG) winnaar Westland cup

Paul van Gaalen is met zijn foto ‘Oefening’ winnaar geworden van de Westland cup 2019, een onderlinge fotowedstrijd tussen de drie Westlandse fotoclubs.
Rob te Mebel van Fotoclub Maasland werd tweede met zijn foto ‘Stilleven’. Ben van Elswijk van de Naaldwijkse fotocub WAFV is met zijn foto ‘Notenkraker’ derde geworden.
De winnende foto is een samengestelde foto gemaakt in museum Voorlinden. Paul vindt het een uitdaging om zijn foto’s zo te bewerken totdat er een boeiend beeld ontstaat. Ook op deze foto zijn verschillende fotobewerkingen toegepast.

De prijsuitreiking vond dit keer plaats bij Fotoclub Maasland. Helaas kon Paul daarbij niet aanwezig zijn en heeft voorzitter Pieter van der Harst de beker uitgereikt op de wekelijkse clubavond van de fotoclub.

Op de foto voorzitter Pieter van der Harst en Paul van Gaalen (rechts)